Ons team

Frank Vande Voorde

Zaakvoerder

 "Rainbow Resources Group"  werd opgericht bij de overname van "Rainbow Admin Careers", een gespecialiseerd werving- en selectiekantoor dat reeds meer dan 30 jaar actief is op de Belgische markt. Inmiddels hebben we nog andere gespecialiseerde afdelingen opgericht zoals  "Rainbow HR Careers" ,"Rainbow Flex Careers " en "Rainbow Coaching".

Begonnen in de audit, heb ik later consultancy en marketing in een andere Big Four kunnen toevoegen aan deze eerste financiële ervaring. De hoofdbrok vormt de meer dan 25 jaar ervaring in gespecialiseerde, vaste en tijdelijke werving- en selectieoraganisaties. Dit als Consultant, Manager en Algemeen Directeur van zowel nationale als internationale, kleine en grote ondernemingen. 

Als Handelsingenieur van Solvay (VUB) heb ik bijkomende opleiding genoten o.a. in INSEAD, Vlerick en bij STIMA. Ik ben Business en Executive Coach en genoot de opleiding als bemiddelaar in sociale, burgerlijke en commerciële zaken.

Met een passie voor het ondernemen, in het bijzonder gespecialiseerde werving en selectie alsook uitzendarbeid, koester en leef ik waarden na zoals vertrouwen en gerechtigheid (fairness).

Ik geloof in de kracht van een glimlach en dat een beeld duizend woorden spreekt. 

Contacteer Frank Vande...

Priscilla Becquet

Manager

Ik ben geboren en getogen in België door een Franstalige vader en Nederlandstalige moeder. Hierdoor ben ik perfect tweetalig in beide landstalen. Ik spreek bovendien vloeiend Engels, een taal die ik tijdens mijn studies leerde. Nadat ik mijn diploma behaalde in Office Management, ben ik mijn loopbaan opgestart in de FMCG sector. Ik wou altijd al een commerciële rol combineren met een menselijke aanpak en het opbouwen van lange termijn relaties in mijn job. Ik heb in de rekruteringssector een echte passie ontwikkeld en nadat ik 4 jaar lang gewerkt heb voor een specialist, wou ik mijn ervaring naar een volgend niveau brengen. 

Ik heb het team van Rainbow Resources Group vervoegd in juli 2013 om de divisie HR Careers op te starten, in 2014 hielp ik mee bij het lanceren van Flex Careers en sinds september 2017 werk ik in ons gloednieuw kantoor te Mechelen. Dynamisch, enthousiast en gepassioneerd door mijn werk, lever ik een hoge kwaliteitsservice aan. 

Contacteer Priscilla...

Laura Burchardt

Payroll Officer

Ik ben geboren en getogen in België, en toch ben ik geen typisch Belgische inwoner. Als je me hoort spreken, is het al snel duidelijk dat ik ben opgegroeid in een heus Engels gezin. 

Ik ging naar een Franstalige school, terwijl er binnen mijn gezin Engels werd gesproken.

Na het beëindigen van mijn studies ging ik aan de slag als zelfstandige. Algauw kwam ik tot het besef dat mijn interesse eerder naar HR en Payroll uitging, dan naar het puur zakelijke aspect.

Om mijn kennis en ook mijn kansen op het vinden van een interessante job in dit gebied te vergroten, volgde ik meerdere cursussen en opleidingen.

En toen, in de zomer van 2016, werd mijn ijver en doorzettingsvermogen beloond! Bij Rainbow Resources Group vond ik de job waar ik zo naar streefde.

Als HR & Payroll Officer voel ik me volledig op mijn plek binnen dit enthousiaste team. Al snel heb ik bewezen dat dit de perfecte uitdaging voor me is en ik kijk er dan ook naar uit mijn vaardigheden verder te ontwikkelen, op weg naar een boeiende én bloeiende carrière binnen HR!

Contacteer Laura Burchardt

An Degryse

Recruitment Consultant

Na het behalen van een Master in de psychologische wetenschappen en 15 jaar werkervaring, wil ik al mijn kennis en talenten inzetten als consultant voor Rainbow Resources. Ik wil alle opportuniteiten die op mijn pad komen maximaal benutten. Dat doe ik om mijn kennis te laten groeien, te bouwen aan een netwerk en ervaring op te doen in verschillende segmenten van het werkveld. Bv. ik heb een team uitgebouwd en geleid van 3 naar 20 mensen, meerdere marketingcampagnes uitgerold en veel mensenkennis opgedaan doorheen de afgelopen jaren. Ik wil bij Rainbow een nieuwe regio uitbouwen en onze kwaliteitsvolle dienstverlening uitdragen bij onze klanten in Vlaanderen.

Bij Rainbow hebben we allemaal een grote passie voor onze klanten en kandidaten, een diepgeworteld respect voor mens en verandering en een echte hands-on mentaliteit om tot bevredigende oplossingen te komen voor klant en kandidaat. 

Als ik niet aan het werk ben dan vind u mij op een concert, in het zwembad, op de trainingsbaan of bij mijn gezin.

Contacteer An Degryse

Molesse Van Vlasselaer

Communication Officer & Recruitment Assistant

Al in het middelbaar onderwijs heb ik mijn eerste stappen gezet in de grafische wereld. Ik had toen nooit beseft hoe bepalend dat zou zijn voor mijn toekomst. Printmedia (drukken) en multimedia (film, fotografie, lay-out en webdesign) zijn sindsdien een rol blijven spelen in mijn carrière.

Mijn bacheloropleiding Toegepaste Taalkunde volgde ik op de Antwerpse campus van de KU Leuven. Ik studeerde er Nederlands, Frans en Arabisch, talen die ik ook onderhield in mijn masteropleiding Meertalige Communicatie. Ik leerde er in die drie talen de principes van interne communicatie, externe communicatie en interculturele communicatie. Om mijn studie-ervaringen aan te vullen met professionele ervaringen, besteedde ik ook veel tijd aan studentenjobs en stages: twee studentenjobs in HR, een stage in Marketing en een tweede stage in externe communicatie hebben mij heel wat bagage meegegeven.

Zelf erken ik ook het belang van het vergaren van ‘kennis van de wereld’. Tijdens de verschillende zomers in mijn studententijd reisde ik meermaals naar het buitenland om er zomercursussen te volgen: taalcursussen, maar ook cursussen over politieke, economische en culturele thema’s wekten mijn interesse. Zo deed ik eens een cursus aan de Ludwig-Maximiliaan-universiteit in München over de politieke, economische en maatschappelijke uitdagingen in het Midden-Oosten.

Mijn interessevelden  (communicatie en HR)  zag ik samenkomen in de functie van Communication Officer en Recruitment-assistent bij Rainbow Resources Group. En ik ben dan ook heel blij dat ik in die hoedanigheid kan bijdragen aan het mooie verhaal van Rainbow.

Contacteer Molesse Van...

Joséphine Antoniol

Recruitment Assistant

Ik ben altijd al een zeer nieuwsgierige persoon geweest. Tijdens mijn studies kwam die nieuwsgierigheid tot uiting in brede interesses in onderwerpen die op het eerste gezicht zeer verschillend konden lijken. Ik stelde altijd graag veel vragen, en vond wetenschappen, geschiedenis, literatuur en de kunsten allemaal heel leuk. Dus wat met de universiteit?

Ik bezit zowel een wetenschappelijk diploma in de Biomedische wetenschappen als een kunstdiploma in Taal- en letterkunde: een eerder zeldzame combinatie. De biomedische wetenschappen leerden mij het menselijk lichaam te begrijpen van een cellulair tot anatomisch niveau. Taal- en letterkunde liet mij toe om volledig drietalig te worden, het functioneren van menselijke taal te begrijpen en mijn passie voor literatuur te volgen. Literatuur toonde mij de kracht van de menselijke verbeelding, en hoe deze over de eeuwen heen vorm werd gegeven.

Wat mij naar al deze disciplines leidde was een diepgeworteld interesse voor het menselijk leven, het menselijk lichaam en de menselijke geest. Waarom? Omdat mensen interessant zijn! Nu, als Recruitment Assistant binnen het fantastisch team van Rainbow Resources Group, kan ik een drietalige job uitoefenen die volledig om mensen gaat. Ik ben niet klaar met leren, ik blijf nieuwsgierig, dus… wat is uw verhaal?

Contacteer Joséphine...

Matthieu Postiau

Recruitment Consultant

Ik heb mezelf altijd beschouwd als een ruimdenkend en aandachtig persoon. Dankzij mijn talen, kan ik mij gemakkelijker openstellen naar andere culturen. Mijn manier van denken hielp me om de verschillende mentaliteiten beter te begrijpen en mezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.

Vorig jaar besloot ik mij in de B2B-verkoopsector te wagen. De passie daarvoor is ontstaan tijdens mijn stage, waar ik geleerd heb mijn eigen klantenportefeuille te beheren. De overgang van verkoop van evenementen naar de recruteringswereld bleek voor mij meer dan natuurlijk, want wat mij concreet boeit is het menselijk contact en een meerwaarde te kunnen bieden voor mijn klanten. Daarom heb ik besloten deel uit te maken van Rainbow Resources Group met al zijn waarden, principes en doelstellingen om klanten op een professionele en efficiënte manier te ondersteunen.

Contacteer Matthieu...

Sandy Heylen

Recruitment Consultant

Als kleine Sandy werd ik geboren in een warm nest, gesteund in elke beslissing die ik maakte, koos ik ervoor om na mijn studies een ander pad in te slagen. 

"Je kan het goed uitleggen, dus ga maar in de verkoop." Hiermee zijn mijn eerste stappen in commerciële functies gezet, daarna rolde ik verder in administratieve en ondersteunende functies. Ervaringen waar ik vandaag nog steeds de vruchten mag van plukken. 

Zorgen voor en anderen helpen staan steeds centraal, niet alleen persoonlijk, maar ook op het werk is dit een rode draad.

De waarden van Rainbow Resources group zijn een verlengde van mijn persoonlijke visie en dus kan ik helemaal mezelf zijn op het werk. Dat ik mijn ervaring kan gebruiken, om andere te helpen in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging, zorgt ervoor dat ik elke dag met een glimlach werken mag.

Ik streef ernaar om kwaliteit en service te bieden in alle facetten van mijn werk.
Ben ik niet op het werk, dan vind je mij bij mijn gezin of in de dansschool.

Contacteer Sandy Heylen

Tanya Kruijer

Recruitment Consultant

Ik heb het geluk gehad in mijn leven dat ik heel veel heb kunnen reizen en dat ik gedurende 11 jaar in het buitenland heb kunnen wonen , nl. in landen zoals Australië, Namibië en de Fiji Eilanden.

Ik heb dan ook mijn laatste jaren humaniora en mijn verdere studies in het Engels gedaan wat maakt dat ik bijna tweetalig Engels/Nederlands ben.

Doordat ik tijdens die jaren telkens uit mijn comfort zone heb moeten treden, ben ik een zeer sociaal persoon geworden en ben ik graag in de nabijheid van diverse persoonlijkheden. In mijn opzicht is dat een voordeel om in de recruitment-wereld terecht te komen en mijn skills te gebruiken bij het begrijpen en lezen van mensen.

De waarden en normen van Rainbow Resources Group zijn zaken waar ik mezelf in kan terugvinden waardoor ik dagelijks met trots, passie en eerlijkheid mijn job kan uitoefenen.

Mijn collega’s zijn enorm getalenteerde mensen waar ik elke dag van kan bijleren en dat maakt dat Rainbow Resources Group een familiesfeer teweegbrengt.

 

Contacteer Tanya Kruijer

Deze website maakt gebruik van cookies! Meer details over onze cookies kan je terugvinden in ons cookiebeleid